UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ REPARATION & SERVICE AF URE I KØBENHAVN K

REPARATION, SALG OG SERVICE AF URE I KØBENHAVN K

Mekaniske ure i god kvalitet, kan altid repareres og istandsættes, så de fremstår næsten som da de var nye. Hos Urmageren i Dronningens Tværgade har vi mange års erfaringer med reparationer af alle typer mekaniske ure.

Vi har et stort udvalg at både nye og gamle reservedele og specialværktøj til mange typer af mekaniske ure - ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Vi reparerer eksklusive vintage armbåndsure som Rolex, Omega, Jaeger LeCoultre, Breitling, Eterna, Universal Geneve,  m.v. Vi har har specialiseret os i reparation af antikke engelske standure, franske bord/taffelure, Bornholmerure og antikke ure i almindelighed.

Vi sælger nye moderne herre & dame armbåndsure fra bla. tyske Eichmüller, samt urremme i god kvalitet fra de førende producenter i mange forskellige udgaver og materialer.

Det er en tillidssag at indlevere et ur til reparation hos en urmager og vi sætter en ære i at arbejde på ansvarlig vis og ud fra de højeste faglige standarder. Vi foretager altid en grundig gennemgang af uret før en reparation påbegyndes og giver naturligvis altid et gratis og uforpligtende tilbud på reparation af dit ur.

Kom forbi urværkstedet/urforretningen på Dronningens Tværgade 14, DK-1302 København K med dit ur, så giver vi dig et overslag på hvad en evt. reparation vil indeholde og koste. Større ure til reparation hos urmageren, kan hentes og bringes fra/til kunden hver tirsdag eller efter forudgående aftale. 

 

 
Urmagerværksted i København K, Urmageren i Dronningens Tværgade

VI TILBYDER ET HURTIGT SERVICEEFTERSYN, TRYKTEST, ELLER BATTERISKIFT

 PÅ DIT UR, MENS DU VENTER I FORRETNINGEN

URMAGEREN D.T. - EN ANERKENDT URMAGER I KØBENHAVN CITY

Urmageren i Dronningens Tværgade 14 i hjertet af det gamle København, er en traditionsrig urmager med eget arbejdende urmagerværksted samt en stor salgsudstilling af alle typer af mekaniske ure.

Hos urmageren har vi gennem de seneste år oplevet en stigende interesse for vintageure, vi har derfor altid en stor udstilling af bedre brugte vintageure fra alle de kendte mærker til salg.

Urmageren har gennem mange års erfaring med urreparation opbygget en stor beholdning af reservedele til mekaniske ure samt specialværktøj til reparation af mekaniske urværker. Så står du med et specielt mekanisk ur der trænger til en reparation, er der en stor sandsynlighed for at Urmageren kan være dig behjælpelig.

Urmageren´s speciale er reparation og restaurering af antikke mekaniske ure samt alle typer af mekaniske urvæker i øvrigt. Firmaet ejes og drives af urmagermester Arthur Dyppel Elley, der sammen med Urmagerens øvrige urmagere har sin daglige gang i forretningen.

Udover at servicere vore kunder i urforretningen, tilbyder vi også at vurdere tilstanden på ure for vore kunder hjemme hos kunden selv, da vi har tilknyttet en urmager med 48 års erfaring der kører ud til "hjemmevurderinger" en gang om ugen. Derfor har vi mulighed for både at hente urene og bringe dem hjem til kunden igen efter reparationen.