UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ REPARATION & SERVICE AF URE I KØBENHAVN K

URREPARATION I KØBENHAVN K

Mekaniske ure skal løbende serviceres for at bevare deres værdi og funktionalitet. Dette er gældende for alle typer af mekaniske ure. Herunder: Vintage armbåndsure, Bornholmer-ure, engelske standure, franske taffelure, bordure, lommeure, vægure m.m.

Vi anbefaler at mekaniske ure renses, smøres og justeres jævnligt for at bevare en smidig funktionalitet. Typisk vil det ved vintageure være hensigtsmæssigt at smøre og rense urværk med 3-5 års mellemrum. Går der længere tid, mister olien i uret sin viskositet, dvs. olien ændrer struktur, og "løber væk" fra de dele i uret der har brug for smørelse. Et ur der er renset og smurt går mere præcist, og det modvirker unødig hård slidtage på selve urets værk.

Der vil altid være en form for slidtage i alle typer mekaniske urværker. Særligt er det vigtigt med reparation af ure af ældre dato, Bornholmer-ure og reparation af engelske standure, da de tunge lodder i disse typer ure slider meget i løbeværket. Vi anbefaler typisk en hovedreparation af urværket hvert 10. - 20. år på denne type ure - afhængig af urværkets stand. Ved hovedreparationer på ure, restaurerer vi urværket, slidtager udbedres, og mulige andre typer af skader repareres. Alle ur reparationer foretages af vore dygtige og uddannede urmagere, eller urmagere der er under uddannelse, på vores traditionsrige umagerværksted i København K.